Naar boven

Blog

7 Voordelen van trainen met dumbbells
Door Bodymass Nutrition - 14 juni 2019 -
Dumbbell training heeft meer voordelen ten opzichte van barbell training. Hier de 7 voordelen van het trainen met dumbbells in plaats van met een barbell.
Lees meer
Arnold Schwarzenegger's trainingstips
Door Bodymass Nutrition - 07 juni 2019 -
Lang voordat hij de Golden State bestuurde, schitterde op het witte doek en zelfs voor zijn zeven Mr. Olympia titels, was Arnold een van de meest belovende bodybuilders. Arnold had tijdens zijn jeugdige periode een aanzienlijke zwakte, zijn benen. Toen Arnold 1.88m lang was, realiseerde hij zich dat het een moeilijke opgave was voor lange bodybuilders om goed bepantserde benen te kweken. In plaats van deze tekortkoming te accepteren, ging Arnold aan de slag met de meest afmattende, zelfs misselijke makende trainingen om twee stevige boomstammen te kweken.
Lees meer
De 4 meest essentiele borstoefeningen
Door Bodymass Nutrition - 31 mei 2019 -
Press en flye tot een gestroomlijnder paar borstpieren met dit no-nonsense schema.
Lees meer
6 Redenen waarom je geen vooruitgang boekt
Door Bodymass Nutrition - 22 mei 2019 -
Heb je alle diëten en workouts al geprobeerd en boek je geen vooruitgang? Je zal misschien je korte termijn doelstellingen wel behaald hebben, maar het lukt maar niet om het grote doel (serieuze spiermassa aankomen) te behalen. Schaam je niet, je bent echt niet de enige. De meeste sporters struikelen een aantal keer totdat ze hun ideale trainingsritme te pakken hebben. De volgende punten kunnen mogelijk de redenen zijn dat je niet de doelen behaalt die je voor ogen hebt:
Lees meer
Sixpack trainen: de top 5 oefeningen
Door Bodymass Nutrition - 17 mei 2019 -
Zorg ervoor dat die sixpack summer-ready is!
Lees meer
5 Borst oefeningen voor de gevorderde sporter
Door Bodymass Nutrition - 10 mei 2019 -
Wanneer je vordert met je sportschoolcarrière, zal je ook een andere sporter worden omdat er meer variatie nodig is om te blijven groeien. In dit artikel vertellen we welke borst oefeningen je kunt gebruiken om constant je borst te laten groeien en ontwikkelen.
Lees meer
Blessures voorkomen
Door Bodymass Nutrition - 03 mei 2019 -
Begin jij iedere training met nog een paar van die schreeuwerige ‘motivational fitness quotes’ in je hoofd? De social media staan er vol mee: unless you puke, faint or die… keep going!
Lees meer