Naar boven

Blog

Maandag Chestday: probeer deze no-nonsense borsttraining
Door Bodymass Nutrition - 06 december 2019 -
Maandag is voor veel krachtsporters chest day. Probeer eens dit schema voor een super goede borsttraining. Press en flye tot je gestroomlijnde borstspieren hebt!
Lees meer
Sixpack trainen: de top 5 oefeningen
Door Bodymass Nutrition - 29 november 2019 -
Zorg ervoor dat die sixpack summer-ready is!
Lees meer
6 dingen die je nooit moet doen voor een workout
Door Bodymass Nutrition - 22 november 2019 -
Er zijn honderden artikelen geschreven over wat je het beste kunt door voor een workout. Alles komt ter discussie; wat je moet eten, welke supplementen je moet nemen en hoe je de juiste ‘mindset’ krijgt. Omdat hierover al zoveel wordt gediscussieerd, hebben wij er voor gekozen om juist te bespreken wat je allemaal NIET moet doen voorafgaand aan een workout. De volgende 6 dingen moet je niet doen voordat je gaat beginnen aan die ‘killer’ training.
Lees meer
Arnold Schwarzenegger’s 1974 Mr. Olympia borst- en rugtraining
Door Bodymass Nutrition - 15 november 2019 -
Arnold Schwarzenegger zorgde er bij het bankdrukken voor volledige spanning op zijn borstspier te houden. Op deze manier prikkelde hij de spier meer. Als Arnold pull-ups met een wijde greep deed, dan zorgde hij ervoor dat hij zijn lichaam volledig liet zakken zodat hij zijn lats voelde strekken. Op deze manier worden de lats meer geactiveerd en dus ook beter aangepakt. Deze borst- en rugroutine voerde Arnold elke maandag én donderdag uit. Probeer ook het schema waarmee Arnold Schwarzenegger de Mr. Olympia won!
Lees meer