Naar boven
€ 0,00

Bodymass Nutrition Creatine

Art.nr: 0000000000
Creatine stimuleert spiergroei en zorgt voor meer kracht tijdens explosieve krachtsinspanning. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g creatine. BodyMass Creatine bevat een zeer zuivere kwaliteit creatine dat door alle type sporters kan worden gebruikt.

Omschrijving

Creatine monohydraat is wereldwijd de meest gebruikte vorm van creatine. Creatine stimuleert spiergroei en zorgt voor meer kracht tijdens explosieve krachtsinspanning. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g creatine. BodyMass Creatine is een van de meest pure en zuivere creatine producten die verkijgbaar zijn. Het is gegarandeerd:

- Dopingvrij

- GMO vrij

- Niet van dierlijke afkomst (en dus BSE-TSE vrij)

- Geschikt voor vegetariërs en veganisten

- Vrij van allergenen

- Vrij van verontreinigingen zoals pesticiden, dioxines en oplosmiddelen (EC 1881/2006)

- Geproduceerd door een ISO en FSSC 22000 (Food Safety System Certification) gecertificeerde producent

- Kosher gecertificeerd

- Geproduceerd zonder het gebruik van ionisatie 

- Vrij van stoffen die op de verboden lijst staan van de WADA


Bodymass Creatine is verkrijgbaar in alle filialen van Action. Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt op www.action.eu 

 

 

 

Specificaties

Aanbevolen gebruik:  Los de inhoud van één maatschep (3 g) op in vruchtensap of water en neem dagelijks één maatschep. Gebruik creatine 6-8 weken, gevolgd door een pauze van minimaal 4 weken.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor dagelijks gevarieerde voeding. Let op: Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg in geval van twijfel voor gebruik eerst uw arts of specialist. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Bewaar dit product op een droge plaats.