Nach oben

Blog

Versterk je core met deze 4 oefeningen!
Von Bodymass Nutrition - 22 Februar 2019 -
Als mensen het over het versterken van hun core hebben, dan komen de oefeningen uit deze collectie zeker aan bod. De kracht en stabiliteit van je middensectie is voor deze oefeningen erg belangrijk en een sterke core helpt je ook om andere doelen te bereiken.
Artikel lesen
De 4 meest essentiele oefeningen voor een massieve borst
Von Bodymass Nutrition - 14 Februar 2019 -
Press en flye tot een gestroomlijnder paar borstpieren met dit no-nonsense schema.
Artikel lesen
Het supplementenschema van een prof
Von Bodymass Nutrition - 08 Februar 2019 -
Laat niets aan het toeval over met dit supplementenschema. Dit schema is opgesteld door Hany Rambod, die onder andere Jay Cutler hielp aan zijn Mr. Olympia titels.
Artikel lesen
Arnold Schwarzenegger’s 1974 Mr. Olympia borst- en rugtraining
Von Bodymass Nutrition - 25 Januar 2019 -
Arnold Schwarzenegger zorgde er bij het bankdrukken voor volledige spanning op zijn borstspier te houden. Op deze manier prikkelde hij de spier meer. Als Arnold pull-ups met een wijde greep deed, dan zorgde hij ervoor dat hij zijn lichaam volledig liet zakken zodat hij zijn lats voelde strekken. Op deze manier worden de lats meer geactiveerd en dus ook beter aangepakt. Deze borst- en rugroutine voerde Arnold elke maandag én donderdag uit. Probeer ook het schema waarmee Arnold Schwarzenegger de Mr. Olympia won!
Artikel lesen
6 Tips om je deadlift te verbeteren
Von Bodymass Nutrition - 17 Januar 2019 -
Bankdrukken, squatten en deadliften, dé drie samengestelde oefening die er echt toe doen. Wij focussen ons dit artikel op de deaflift en geven je 6 tips om deze oefening te verbeteren en gemakkelijker te maken.
Artikel lesen
5 handige tips voor grotere biceps
Von Bodymass Nutrition - 11 Januar 2019 -
Wil je grotere biceps? Doe dan barbell curls totdat je niet meer kan! Volgens sommige zelf opgeleide ‘professionals’ is dit dé manier om grotere armen te kweken… Wij denken daar net iets anders over, want wij kijken naar een meer gecalculeerde, wetenschappelijke benadering van de biceps training. De biceps behoren tot de top-3 lichaamsdelen die mannen het liefst trainen.
Artikel lesen
Vet verbranden? Hier zijn 6 regels!
Von Bodymass Nutrition - 04 Januar 2019 -
Deze week behandelen we 6 wetten om vet te verbranden. Sommigen zal je misschien al weten, anderen zullen je verbazen!
Artikel lesen
De 10 beste old-school oefeningen
Von Bodymass Nutrition - 28 Dezember 2018 -
We vroegen bodybuilding en worstellegende Ric Drasin wat nou de beste oefeningen van de afgelopen jaren zijn. Hier volgt zijn top 10 beste old school oefeningen:
Artikel lesen