Naar boven

Blog

Vier oefeningen voor massieve biceps
Door Bodymass Nutrition - 16 februari 2018 -
Plateaus zijn net zo’n normaal onderdeel van het natuurlijke verloop van zaken als zonsopkomst en zonsondergang (alleen zijn ze veel vervelender). We hebben allemaal periodes van stagnatie en dan zit er niets anders op dan volhouden. Dat wil niet zeggen dat je het leuk moet vinden.
Lees meer
6 Tips om je deadlift te verbeteren
Door Bodymass Nutrition - 09 februari 2018 -
Bankdrukken, squatten en deadliften, dé drie samengestelde oefening die er echt toe doen. Wij focussen ons dit artikel op de deaflift en geven je 6 tips om deze oefening te verbeteren en gemakkelijker te maken.
Lees meer
5 Borst oefeningen voor de gevorderde sporter
Door Bodymass Nutrition - 02 februari 2018 -
Wanneer je vordert met je sportschoolcarrière, zal je ook een andere sporter worden omdat er meer variatie nodig is om te blijven groeien. In dit artikel vertellen we welke borst oefeningen je kunt gebruiken om constant je borst te laten groeien en ontwikkelen.
Lees meer
De 4 oefeningen voor een effectieve rugtraining
Door Bodymass Nutrition - 26 januari 2018 -
Bouw een rug die groot, sterk en krachtig is met deze zware trektraining!
Lees meer
7 Voordelen van trainen met dumbbells
Door Bodymass Nutrition - 19 januari 2018 -
Dumbbell training heeft meer voordelen ten opzichte van barbell training. Hier de 7 voordelen van het trainen met dumbbells in plaats van met een barbell.
Lees meer
Versterk je core met deze 4 oefeningen!
Door Bodymass Nutrition - 12 januari 2018 -
Als mensen het over het versterken van hun core hebben, dan komen de oefeningen uit deze collectie zeker aan bod. De kracht en stabiliteit van je middensectie is voor deze oefeningen erg belangrijk en een sterke core helpt je ook om andere doelen te bereiken.
Lees meer
6 Redenen waarom je geen vooruitgang boekt
Door Bodymass Nutrition - 04 januari 2018 -
Heb je alle diëten en workouts al geprobeerd, en boek je geen vooruitgang? Je zal misschien je korte termijn doelstellingen wel behaald hebben, maar het lukt maar niet om het grote doel (serieuze spiermassa aankomen) te behalen. Schaam je niet, je bent echt niet de enige. De meeste sporters struikelen een aantal keer totdat ze hun ideale trainingsritme te pakken hebben. De volgende punten kunnen mogelijk de redenen zijn dat je niet de doelen behaalt die je voor ogen hebt:
Lees meer
Top 10 meest gemaakte fouten met squatten
Door Bodymass Nutrition - 29 december 2017 -
Wanneer je serieus resultaat in de sportschool wil behalen, is squatten een essentiële oefening. Een zware uitvoering van de barbell squat pakt elke spier in het lichaam aan, stimuleert spiergroei en geeft je een enorme hormonale reactie. Deze oefening in helpt je op lange termijn meer algemene kracht en grootte te krijgen.
Lees meer
5 handige tips voor grotere biceps
Door Bodymass Nutrition - 08 december 2017 -
Wil je grotere biceps? Doe dan barbell curls totdat je niet meer kan! Volgens sommige zelf opgeleide ‘professionals’ is dit dé manier om grotere armen te kweken… Wij denken daar net iets anders over, want wij kijken naar een meer gecalculeerde, wetenschappelijke benadering van de biceps training. De biceps behoren tot de top-3 lichaamsdelen die mannen het liefst trainen.
Lees meer
5 Effectieve core oefeningen
Door Bodymass Nutrition - 01 december 2017 -
Elke serieuze krachtsporter heeft minstens 1 à 2 keer per week zijn core op de planning staan (dat zou in ieder geval wel het geval moeten zijn). Maar wanneer is een training voor de core echt effectief?
Lees meer
Blessures voorkomen
Door Bodymass Nutrition - 24 november 2017 -
Begin jij iedere training met nog een paar van die schreeuwerige ‘motivational fitness quotes’ in je hoofd? De social media staan er vol mee: unless you puke, faint or die… keep going!
Lees meer